Kemer Yat ve Yelken Kulübü'nde seçim

Güncelleme Tarihi:

Kemer Yat ve Yelken Kulübünde seçim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2020 14:29

Kemer Yat ve Yelken Kulübü'nde seçim

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde geçen ay düzenlenen organizasyonla tekrar 'yelkenler fora' diyen Kemer Belediye Spor Yat ve Yelken Kulübü'nün yapılan olağan genel kurulda yeni başkanı Dr. Orhan Yeşilli oldu.

Kemer'de 1999 yılında kurulan ve geçen ay faaliyetlerine düzenlenen organizasyonla tekrar başlayan Kemer Belediye Spor Yat ve Yelken Kulübü'nün 2020 yılı olağan genel kurulu G-Marina'da bulunan kulüp binasında gerçekleştirildi. Genel kurulunda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Genel kurulda başkanlığa Dr. Orhan Yeşilli seçilirken, Başkan Yardımcısı Fırat Yılmaz, Genel Sekreter Levent Tokaç, sayman üye Gürhan Çelik, üyeler Serkan Koyuncu, Bumin Saygılı ve Ahmet Özdemir oldu. 21 yıllık eski başkan Nurettin Erhuy, genel kurulda kurucu ve onursal başkan olarak seçildi.

Dr. Orhan Yeşilli, "Tekrar bir tazelenme istiyoruz. Hem yerel idarelerin hem vatandaşın desteğini bekliyoruz. Bölgemizde her türlü deniz sporları ve deniz turizmi faaliyetlerini yükseltmeye çalışıyoruz. Gençlerimize bu alanda tecrübe ve bir gelecek, meslek, yatırım kapısı açmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!