KBT'den destansı gala

Güncelleme Tarihi:

KBTden destansı gala
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 12:14

KBT'den destansı gala

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Tiyatrosu (KBT), 7'nci sezonunda Türk tiyatrosunda önemli yeri olan 'Keşanlı Ali Destanı' adlı oyunu sahneliyor.

Türk tiyatrosunun klasiklerinden Haldun Taner'in büyük eseri 'Keşanlı Ali Destanı' adlı oyunun galası, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM) sahnesinde gerçekleştirildi. Yönetmenliğini Oktay Gözpınar'ın yaptığı, iki perdelik müzikal oyunun gala gösterimini, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adlıhan Dere'nin yanı sıra meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Oyunun dekor ve kostümü Abdullah Sürekli, müzik uygulaması Sonay Yener, ışık tasarımı Murat Çetinkaya, ses efekt ve ışık uygulama Mustafa Uçak tarafından yapıldı. Keşanlı Ali Destanı, Abdullah Sürekli, Aylin Arslan Gültekin, Şenay Oçakçıoğlu, Cengiz Kaya, Mustafa Samanlı, Emre İnal, Hüseyin Yorgancı, Özge Özgür Efe, Derya Ünlü Bütev, Seçkin Güner, Yiğit Sürekli, Abdülhakim Tanhan, Aykut Keser, Semagül Demir, Dudu Yürekli, Berk İçen, Erşan Demirdelen, Akın İpek ve Emre Sürekli'nin yer aldığı bir kadro tarafından Mayıs ayına kadar cuma ve cumartesi günleri EBKM'de sahnelenecek.

Oyunun sonunda kısa bir konuşma yapan KBT Genel Sanat Yönetmeni ve oyunda Keşanlı Ali karakterini canlandıran Abdullah Sürekli, “En büyük alkış sizlerin. Çünkü bizi yalnız bırakmadınız. Bırakmamaya devam ediyorsunuz" dedi.

Sürekli'nin daveti üzerine sahneye gelen Başkan Tütüncü de tek tek ellerini sıktığı oyuncuları, başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!