Kazak gazeteci ve köşe yazarlarından MATSO ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kazak gazeteci ve köşe yazarlarından MATSO ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 16:40

Kazak gazeteci ve köşe yazarlarından MATSO ziyareti

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'ya gelen Kazak gazeteci ve köşe yazarları Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MATSO) ziyaret etti.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Türk Hava Yolları, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Kazakistan Ankara Büyükelçiliği ve Antalya Konsolosluğu işbirliğinde düzenlenen etkinlik kapsamında, Kazakistan'dan gelen gazeteciler ve köşe yazarları Manavgat'ta ağırlandı. Antalya turu yaptıktan sonra Manavgat'taki tarihi ve turistik yerleri de gezen heyet, MATSO'yu ziyaret etti.

MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ergen, Kazak heyeti ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, iki ülkenin kardeşlik ve kültürel hukukuna vurgu yaptı. Tarihe dayanan kardeşliğin önemine değinen Ergen, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da artırılması ve bunun gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini söyledi. İlçenin turizm potansiyeli ve doğal güzellikleri hakkında da bilgi veren Ergen, ilçe nüfusunun yaz aylarında gelen turistlerle birlikte 2 katına çıktığını anlattı. Ergen, "Siz değerli Kazak kardeşlerimizi burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Kazak kardeşlerimizi tatillerini ilçemizde geçirmelerini arzu ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!