Kaymakamdan sporculara jest

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan sporculara jest
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 12:18

Kaymakamdan sporculara jest

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Demir Pençe Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, muay thai ve kick boksta Dünya ve Avrupa derecesi elde eden sporculara Cumhuriyet Altını verdi.

Beraberinde, Türk Kızılay Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cengiz Nizam ve KGM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Karataş ile birlikte kulüp binasına gelen Kaymakam Özgödek, yöneticiler ve antrenör ile bir süre sohbet etti. Kepez'de sporun geliştirilmesi için yeni projelerin ortaya konulması gerektiğini aktaran Kaymakam Özgödek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğini söyledi. ohbetin ardından sporculara hitap eden Kaymakam Özgödek, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Özgödek, daha sonra sporcular Ayşe Ateş, Ali Dursun, Sümeyye Özen, Nursema Karacan, Sevinç Ürkmez, Meltem Julide Erol, Hatice Nalbant, Kübra Karabağ'a şilt ve Cumhuriyet Altını hediye etti. Ödül dağıtımının ardından boks eldiveni giyen kaymakam ve beraberindekiler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaymakam Özgödek, ziyaret sonunda spor salonundaki bilardo salonunda antrenörlerle birlikte kısa süreli bilardo oynadı. Demirpençe Spor Kulübü Başkanı Hasan Urlu ve kardeşi muay thai antrenörü Yasin Urlu, Kaymakam Özgödek'e boks eldiveni hediye etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!