Kaş'ta resmi bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Kaşta resmi bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 10:22

Kaş'ta resmi bayramlaşma

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kaş'taki bayramlaşma Belediye Çay Bahçesi'nde yapıldı. Bayramlaşmaya Demre Kaymakamı ve Kaş Kaymakam vekili Murat Uz, Garnizon Komutan vekili Deniz Yüzbaşı Özkan Ergun, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Duman, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Belediye Başkanı Halil Kocaer, bayramların toplumda dostluğu, dayanışmayı, kaynaşmayı pekiştiren, dostları ve akrabaları buluşturan, ekonomik durumu iyi olanların yakınlarının ve dostlarının ihtiyaçlarını karşıladığı sosyal dayanışma günleri olduğunu söyledi.

Kaymakam vekili Murat Uz da "Türkiye 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz göstermiştir ki Türk ulusu her türlü demokrasi karşıtı girişime izin vermeyecektir. Bunu açık bir biçimde gösterdi. Bölücü terör örgütü üyeleri şunu bilmelidir ki Türk ulusu her türlü bölücülüğe de geçit vermeyecektir. Bu ülkenin birliğini, dirliğini kimse bozamayacaktır" dedi.

Bayramlaşmanın ardından Kaymakam Uz ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek nöbetçi personelle bayramlaştı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!