Kaş'ta Atatürk Koşusu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kaşta Atatürk Koşusu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 10:16

Kaş'ta Atatürk Koşusu yapıldı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Atatürk Koşusu yapıldı.
Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 98'inci yıldönümü dolayısıyla Kaş Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Koşusu düzenlendi. Toplam 350 öğrencinin katıldığı yarışmalar, bireysel ve takım olarak düzenlendi.
Startı Kaş Marina'da verilen yarışlarda Çukurbağ Yarımadası'nı geçen sporcular Kaş Cumhuriyet Alanı'ndaki bitiş noktasına ulaştı.
800 metre genç kızlarda birinciliği Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez Ortaokulu'ndan Dilek Çetin aldı. Bu dalda takım birinciliğini Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez Ortaokulu kazandı.
1200 metre küçük erkeklerde birinciliği  Kasaba Şehit Yusuf Polat Ortaokulu'ndan Mert Sivrier aldı. Bu dalda takım birinciliğini Kasaba Şehit Yusuf Polat Ortaokulu aldı.
1200 metre yıldız kızlarda birinciliği Kalkan Ortaokulu'nda Meryem Zorlu aldı. Bu dalda takım birinciliğini de Kalkan Ortaokulu kazandı.
1500 metre yıldız erkeklerde birinciliği Sütleğen Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Ali Murat Bodrumlu kazandı. Bu dalda takım birinciliğini Kasaba Şehit Yusuf Polat Ortaokulu kazandı.
2000 metre genç kızlarda birinciliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Elif Boyat kazandı. Bu dalda takım birinciliğini Kınık Çok Programlı Anadolu Lisesi kazandı.
3000 metre genç erkeklerde birinciliği Kınık Çok Programlı Lisesi'nden Mustafa Ulutaş kazandı. Bu dalda takım birinciliğini yine Kınık Çok Programlı Anadolu Lisesi kazandı.
4000 metre halk koşusunda birinciliği Kaş Zabıta Müdürü Ferhat Güngör kazandı.
Yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, Emniyet Müdürü Halil Baydemir, Vakıf Müdürü Ayhan Yıldırım, Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın ve CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!