Kaş Belediyesi'nde nisan meclisi

Güncelleme Tarihi:

Kaş Belediyesinde nisan meclisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:30

Kaş Belediyesi'nde nisan meclisi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.

Kaş Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Halil Kocaer'in yönettiği oturumla gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Halil Kocaer, "Ülke olarak sıkıntılı günleri geride bırakıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı, ordumuzun zaferiyle sonuçlandı. Terör örgütünün beli kırıldı. Tabii ki bunun ülkeye etkileri oldu. Belediye meclisi olarak 5 yıllık görev süremizin son yılına giriyoruz. Bu son yılımızda geçen 4 yılda olduğu gibi hoşgörü ve saygı içinde, Kaş ilçemize hep birlikte hizmet vermeyi umuyorum. Bu dönemde 5 arkadaşımız İYİ Parti çatısı altında hizmet verecek. Onlara da hoş geldiniz diyorum" dedi.

Başkan Kocaer'in konuşmasının ardından encümen üyeliğiyle ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı. Belediye encümen üyeliğine Ak Parti'den Musa Çetin ve MHP'den Muzaffer Gökçül seçildi. İmar Komisyonu'na Ak Parti'den Mustafa Şalvarlı, Musa Yücel, Aslı Veznecioğlu Kurtulmuş, CHP'den Erkan Demirci, İYİ Parti'den Hasan Nusret Baysal seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu'na da Ak Parti'den Ahmet Akdeniz, Dürdane Güzey, Fırat Demirci, CHP'den Mehmet Nazif Karacan, İYİ Parti'den Şükrü Koçak seçildi.

Denetim komisyonu raporu ve belediye başkanının yıllık faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından oturum sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!