Karatepe Stadı'nın parası hazır

Güncelleme Tarihi:

Karatepe Stadının parası hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 16:16

Karatepe Stadı'nın parası hazır

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi tarafından yapılacak Kumluca Karatepe Çok Amaçlı Stadyumu'nun maliyetini Ziraat Bankası'ndan alınacak krediyle karşılanacak.

Kumluca Belediyesi tarafından mevcut Karatepe Stadı yerine yapılması planlanan Kumluca Karatepe Çok Amaçlı Stadyumu'nun yapımında kullanılacak parayı kredi olarak Ziraat Bankası verecek. Stadyumun yapımında kullanılacak gider için Kumluca Belediyesi ve Ziraat Bankası Kumluca Şube Müdürlüğü arasında anlaşma sağlandı.

Belediye Başkanı Yusuf Göven, "Stadımızın yarın belediyemizde ihalesi yapılacak. Yapılacak olan ihalede stadımızı hangi firmanın, hangi maliyet karşılığında yapacağı belli olacak. Stadımız 22 bin 650 metrekare üzerine inşa edilecek. 10 bin kişilik kapasitenin olacağı statta restoran, mağaza, büfe, spor salonları ve kapalı otoparkın olacak" dedi.

Bölgede büyük ilgi gören güreşlerin de bu stadyumda gerçekleştirileceğine işaret eden Göven, "Tesisin dış görüntüsü Kalekule ve yeni yapılan camiyle bütünlük sağlayacak. Mevcut stat yetersiz kalıyordu. Çalışmalarımızı tamamladık. Artık ihaleye çıkıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!