Kalkan Ortaokulu çifte şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Kalkan Ortaokulu çifte şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 11:09

Kalkan Ortaokulu çifte şampiyon

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Okullararası Voleybol Şampiyonası'nda yıldız kızlar ve yıldız erkeklerde Kalkan Ortaokulu şampiyon oldu.

Kaş Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Voleybol Şampiyonası sona erdi. Şampiyona küçük kızlar, yıldız kızlar ve erkekler, genç kızlar ve erkekler kategorilerinde yapıldı. Bir hafta süren şampiyonada en çok katılım yıldız kızlarda oldu. 16 takımın katıldığı bu dalın final maçında Kalkan Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı, Çayköy Ortaokulu'nu 2-0 yenerek şampiyon oldu. Bu dalda Çayköy Ortaokulu ikinci oldu. Üçüncülüğü de Yeşilköy Hilmi Toksoy Ortaokulu'nu 2-0 yenen Kaş Merkez Ortaokulu aldı.

Yıldız erkeklerde takımlar tek grupta mücadele etti. Tüm rakiplerini 2-0 yenen Kalkan Ortaokulu şampiyon oldu. İkinciliği Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge Ortaokulu, üçüncülüğü de İslamlar Durmuş- Gülser Gedikoğlu Ortaokulu oldu.

Küçük kızlarda 6 takım iki grupta mücadele etti. Bu dalın final maçında Durmuş- Gülser Gedikoğlu Ortaokulu'nu 2-1 yenen Kınık Yurdusev Ortaokulu kızları şampiyon oldu. Durmuş- Gülser Ortaokulu ikinci oldu. Üçüncülüğü de Karadağ Ortaokulu'nu 2-0 yenen Çayköy Ortaokulu aldı.

Genç kızlarda 7 takım iki grupta mücadele etti. Bu dalda Kalkan Turan Erdoğan Fen Lisesi, İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi'ni 2-0 yenerek şampiyon oldu. İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi ikinci oldu. Bu dalda üçüncülüğü Mustafa Kocakaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 2-0 yenen Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Genç erkeklerde 6 takım iki grupta mücadele etti. Bu dalda İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi, Yeşilköy Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni 2-0 yenerek şampiyon oldu. Yeşilköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci oldu. Bu dalda üçüncülüğü Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 2-0 yenen Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi aldı.

Final maçlarından sonra çifte şampiyonluk yaşayan Kalkan Ortaokulu takımları büyük bir coşku yaşadı. Şampiyon olan ve ilk üç dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Erdoğan verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!