Kadem Üyeleri İftarda Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kadem Üyeleri İftarda Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 14:13

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.
KADEM Antalya İl Temsilciliği tarafından Cam Piramit bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin eşi Ünzile Köse, KADEM Genel Merkez Temsilcilikler Sorumlusu Ayşe Kardaş, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer’in Eşi Gülsüm Sümer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde KADEM Antalya Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş ve yönetim kurulu üyeleri davetlilerle tek tek ilgilendi. Ramazan ayının sevgi, huzur ve birliktelik ayı olduğunu belirten KADEM Antalya Temsilcisi Taş, KADEM’in değişen Türkiye’nin yeni kadın hareketi olduğunu söyledi.
KADIN HAREKETİNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ
Taş, “KADEM olarak, ürettiğimiz bir kavram olan toplumsal cinsiyet adaleti ve bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz zirveler, kongreler, paneller, çalıştaylar ve farkındalık kampanyaları gibi sayısız faaliyetlerle, kadın meselesine toplumsal dinamiklerden beslenen yenilikçi bir bakış açısı getiriyoruz. Kadın ve erkeğin yaratılışının ve hayata bakışının birbirinden farklı olduğu ve toplumsal rollerin bu bağlamda eşitlik üstü adaletli bir biçimde yeniden inşa edilmesi gerektiği düşüncesi ile hareket eden KADEM, kısa sürede çok ciddi yol kat etmiştir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!