İstanbul Başakşehir'den dostluk maçı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Başakşehirden dostluk maçı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 12:05

- Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir, madde bağımlılığından kurtulan gençlerle dostluk maçı yaptı

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Madde bağımlılığından kurtulan gençlerin, Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir ile dostluk maçı yaptığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bağımlılığına yönelik bilinçlendirme çalışmaları kapsamında İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile Almanya’nın Hannover 96 Spor Kulübü arasındaki hazırlık maçı öncesinde, madde bağımlılığından kurtulan gençlerin de oynadığı formalite maçı düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan dostluk maçına, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Burak Semetey Yanar, Uyuşturucu ile Mücadele Dernek Başkanı Hüseyin Başoğlu ve gençlerin yanı sıra İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü futbolcu karması çıktı.

Haberin Devamı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hannover 96 Teknik Direktörü Tayfun Korkut, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü oyuncularından Doka Madureira ve Semih Şentürk'ün madde bağımlılığına yönelik sloganlarla kampanyaya destek verdikleri kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!