İngiliz soprano Brightman, Expo 2016'da büyüledi

Güncelleme Tarihi:

İngiliz soprano Brightman, Expo 2016da büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 12:32

İngiliz soprano Brightman, Expo 2016'da büyüledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÜNYACA ünlü soprano Sarah Brightman Expo 2016'da verdiği konseri binlerce hayranı izledi.

İngiliz soprano Sarah Brigtman Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde hayranlarının karşısına çıktı. Konseri izlemek için saatler öncesinden Kongre Merkezi'ne gelen binlerce müziksever, salonu doldurdu.

Dünya çapında 66 milyon CD ve 2 milyon DVD satışı ile tüm zamanların en çok satan sopranosu olan Brightman, sevilen şarkılarından oluşan bir repertuarla izleyenlerin karşısına çıktı. İngiliz soprano, kendine özgü tarzıyla dinleyenleri büyüledi.

Brightman'a sahnede yaklaşık 50 kişilik bir orkestra eşlik etti. Ünlü soprano konserine 2003 yılında çıkardığı 7. Albümü ile aynı adı taşıyan 'Harem' ile başladı. Arap ezgileri içeren bu şarkıyla izleyenleri büyüleyen Brightman, güçlü sesi ve yorumuyla dinleyenleri kendine hayran bıraktı. İngiliz soprano, konserde dünyaca ünlü opera ve klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturdu.

The Phantom of the Opera (Operadaki Hayalet) adlı müzikalde 'Christine' rolü ile büyük bir başarı kazanan ve tanınan Brightman, konserinde bu operanın vazgeçilmez müziği olan Phantom of the Opera'yı da seslendirdi. Yaklaşık 1,5 saat boyunca sahnede kalan Sarah Brightman, Expo 2016'da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!