İbradı'da turnuva heyecanı

Güncelleme Tarihi:

İbradıda turnuva heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 09:37

İbradı'da turnuva heyecanı

Haberin Devamı

 

Bülent ÜLKER/İBRADI, (DHA)- İBRADI Kaymakamlığı tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol, futbol ve masa tenisi turnuvaları sona erdi.

İbradı Gençlik Haftası Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Törene Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi, Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Bekir Aslan, İlçe Emniyet Amiri Suat Esin'in yanı sıra çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Kamu kurumları ile ilçe sakinlerinin oluşturduğu takımların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada futbol kategorisinde İbradı Gençlik birinci, Memurlarspor ikinci, Asatspor üçüncü oldu. Voleybol kategorisinde İbradı Belediyesspor birinci, İbradı Gençlik ikinci, Yurtspor üçüncü oldu. Masa tenisinde ise erkekler kategorisinde Mustafa Özbek, kadınlarda ise Tuğba Kozanoğlu birinci oldu. Dereceye girenlere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi

İki hafta süren turnuvalar boyunca İbradı Belediyespor takımında yer alan Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, futbol, voleybol ve masa tenisi kategorilerinde de yarıştı. Spor organizasyonlarının birlik ve beraberlik açısından önemine dikkat çeken Başkan Küçükkuru, turnuvaya katkı koyanlara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!