Hırsızlar polisten kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlar polisten kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 16:07

Hırsızlar polisten kaçamadı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da hırsızlık suçlarından aranırken yalanan 3 kişi, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Muratpaşa Mahallesi Şirinyalı Mahallesi'nde geçen çarşamba günü park halindeki bir araçta hırsızlık yapıldığı bilgisi zerine polis ekipleri çalışma başlattı. Olay yerindeki incelemede şüphelilerin kaçarken kullandığı aracın M.Ç.'ye ait olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan M.Ç., aracın kendisine ait olduğunu ancak eniştesi T.E.B.'nin kullandığını kaydetti.

Yapılan çalışma sonunda T.E.B. gözaltına alındı. T.E.B., açık kimliğini bilmediği Suriyeli Ömer isimli kişiyle hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini itiraf etti. İncelemede, T.E.B. ve Ömer isimli şüphelinin Altınkum Mahallesi'nde de park halindeki 3 otomobilden hırsızlık yaptığı belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.E.B., çıkarıldığı sulh ceza mahkemesince tutuklandı.

KAMYONET HIRSIZI TUTUKLANDI

Diğer yandan Kepez İlçesi Kanal Mahallesi'nde bir kamyonet çaldığı belirlenen O.Ö. de Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde 18 araçtan hırsızlık yapan S.Y. ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Her iki şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!