Hastalar sebze fidesi dikti

Güncelleme Tarihi:

Hastalar sebze fidesi dikti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 13:32

Hastalar sebze fidesi dikti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ALANYA Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) tedavi gören hastalar, sağlık çalışanlarıyla hastane bahçesine sebze fidesi dikti.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde düzenlenen etkinliğe hastane çalışanları, hastane yönetimi ve tedavi gören hastalar katıldı. Sosyalleşme problemi yaşayan hastaların kendilerine olan güvenlerini sağlamak amacıyla düzenlenen aktivitede sebze fidesi diken hastalar keyifli anlar yaşadı.

Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Sosyal Komite Başkanı Oya Malbora Karadağ, etkinliğin her yıl yapılmak üzere planlandığını söyledi. Karadağ, hastaneye 25 hastanın aktif tedavi amaçlı geldiğini, 400 hastanın da takibinin yapıldığını belirtti.

Etkinlikle hastaların sosyalleşmesine katkı koymayı amaçladıkların aktaran Oya Malbora Karadağ, Bunu çevreleriyle bir şeyler paylaşabilmek suretiyle yapabileceklerini anlatmaya çalıştık. Kendilerine güvenlerini sağlamak istedik. Daha çok psikoz ve bipolar bozukluğu olan hastalarımız var. Toprakla iç içe olmanın onlara iyi geleceğini düşündük" dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!