Gönüllülerden yardım çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Gönüllülerden  yardım çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2020 09:38

Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu, kentte zor durumda olan 56 aileye gıda kolisi yardımı yaptı. Platform gönüllüsü Kamber Fırat, gönüllü bağışçılardan temin ettikleri yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

Haberin Devamı

KORONA salgını nedeniyle sokağa çıkamayan ya da işlerini kaybederek zor durumda olan vatandaşlara, gönüllülerin oluşturduğu yardım grupları da destek vermeye çalışıyor. Bu gruplardan biri de Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu. Daha önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemeleri hediye ederek onların gülümsemesini sağlayan gönüllüler şimdi de ihtiyacı olanların yardımına koşuyor.

Gönüllülerden  yardım çağrısı
56 AİLEYE ULAŞTIK
Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu gönüllüsü Kamber Fırat, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi’nde zor durumda olan 56 aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını ve yardımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı

BİRLİK ZAMANI
Korona salgını nedeniyle insanların işlerini kaybettiğini ve zor durumda olduğunu dile getiren Fırat, “Böyle zor bir süreçte daha çok birlik olmalıyız. Bizler Antalya Yardım Gönüllüleri Platformu olarak gönüllülerimizin yardımıyla elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak gönüllü bağışçılardan topladığımız nakdi ve ayni yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR
Zor durumda olan insanlara ulaşmak için daha çok gönüllüye ihtiyaçları olduğunu belirten Fırat şöyle konuştu:
“Bize sosyal medya üzerinden o kadar çok zor durumdayım diye ulaşan var ki. Her gün en az 20 aileden ‘bize yardım edin’ mesajı alıyoruz. İnsanlar bir çoğu oldukça zor durumda. Antalya’daki iş insanlarına sesleniyorum. Sizler de gönüllümüz olun, daha fazla ailenin evindeki yemekte tuzunuz olsun.”

BAKMADAN GEÇME!