Gıda paketleri Alanya'da ihtiyaç sahipleri ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gıda paketleri Alanyada ihtiyaç sahipleri ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 14:29

Gıda paketleri Alanya'da ihtiyaç sahipleri ile buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıtmayı sürdürüyor. Alanya'da sahiplerine gıda kolisi dağıtılmaya başlandı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmetini ve desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bereketin ve paylaşmanın ayı olan Ramazanda da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 'Biz birlikte güçlüyüz' anlayışı kapsamında merkez ve 19 ilçede ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında gıda paketi desteği veriliyor.
ELDEN TESLİM
Alanya'da da daha önce başvuran ve talepleri olumlu sonuçlanan vatandaşlara gıda paketleri tek tek teslim edilmeye başlandı. Alanya'nın dört bir yanında dağılan ekipler, Başkan Muhittin Böcek'in selamlarını ileterek, gıda paketlerini vatandaşlara ulaştırdı. Vatandaşlar, sıkıntılı günlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.
GIDA PAKETİ İÇİN ONLINE BAŞVURU
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ABİM'in 444 94 20 telefonu ve www.antalya.bel.tr adresi üzerinde oluşturulan Ramazan Gıda Paketi Talep Formunu doldurarak başvuran vatandaşlar gelir durumuna göre değerlendirilmeye alınıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!