Gençlerden Başkan Gül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gençlerden Başkan Güle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:01

Gençlerden Başkan Gül'e ziyaret

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - MUSTAFA Kemal Atatürk'ü anlamak konulu yarışmada ilçelerini başarıyla temsil eden Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.
Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri Bengi Nur Erol, Ahsen Özdemir, Rumeysa Dursun, Esin Alökmen ve Göktuğ Gençoğlu; İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak" konulu yarışmada Kemer'i temsil etti. Atatürk konulu çalışmalarıyla büyük takdir toplayan öğrenciler, Kemer ilçesine döndükten sonra Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.
Atatürk sevdalısı öğrencilerle Kemer Anadolu Lisesi Müdürü Oğuzhan Doğan, edebiyat öğretmeni Aylin Özermen ve Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Salova'yı makamında kabul eden Başkan Gül, "Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevgisini yüreklerine işlemiş gençlerin ziyaretinden büyük onur duydum. Böyle gençler gördükçe ülkemizin geleceğine olan umudum daha da artıyor. Onlara her zaman desteğe hazırız" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!