Hırsızlık şüphelisi polisin çalışmasıyla yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık şüphelisi polisin çalışmasıyla yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2021 13:22

Hırsızlık şüphelisi polisin çalışmasıyla yakalandı

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde girdikleri evden para, cep telefonu ile evin önündeki aracı çalıp kaçan iki şüpheliden Ş.B., polis ekiplerince yakalandı. Hırsızlık şüphelisi Ş.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, cuma akşamı Gazipaşa'ya bağlı Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 2 ayrı evde meydana geldi. Ev sahipleri uyurken gece vakti içeri giren şüpheli 4.500 TL, cep telefonu, ikamet önünde duran ev sahibine ait aracı da alıp kayıplara karıştı. Ev sahiplerinin ihbarı üzerine Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Polis derinlemesine ve titizlikle yürüttüğü çalışmalar neticesinde çalınan aracın Alanya istikametine götürüldüğünü belirledi. Yol güzergahı üzerinde bulunan tüm kameralar incelendi. Aracın Alanya'ya bağlı Kargıcak Mahallesi'ndeki boş arazide gizli bir yere terk edildiği belirlendi.

Olaya karıştığı tespit edilen 2 şüphelinin daha sonra otobüse binerek kaçmaya devam ettikleri anlaşıldı. Otobüs kameralarından yapılan inceleme sonucunda da şüphelilerin Ş.B. ve 46 hırsızlık dosyasından arama kaydı bulunan M.L. olduğu tespit edildi. İncelemeler doğrultusunda şüphelilerin bir müddet sonra otobüsten inerek Güller Mahallesi'nde bir ikamete gittikleri belirlendi. Çalınan araç sahibine teslim edildikten sonra şüphelilerin yakalanabilmesi için saklandıkları ikamete baskın düzenlendi. Şüphelilerden Ş.B. yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ş.B. polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!