Fuar Ziyaretçilerini Başkan Turgay Genç Karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Fuar Ziyaretçilerini Başkan Turgay Genç Karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 11:11

DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKANI TURGAY GENÇ, YÖREX FUARINDA STANTLARI GEZDİ

Döşemealtı’nın Yöresel Ürünler Fuarında (YÖREX) en çok ziyaret edilen standı haline dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti paylaşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Başta yöresel ürünlerimiz olmak üzere, ilçemizin saklı kalmış bütün güzelliklerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
YÖREX Fuarındaki Döşemealtı Belediyesi’nin standında ziyaretçileri karşılayan ve nar suyu ikram eden Başkan Turgay Genç, ziyaretçilere; Döşemealtı’nın tarihi, doğası, kültürel yapısı, coğrafi konumu hakkında bilgiler verip bu değerlerin ortaya çıkması için neler yaptıklarını anlatıyor. Başkan Genç, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı da stantta ağırladı.
ALIŞVERİŞ YAPTI, STANDLARI ZİYARET ETTİ
Başkan Genç, fuara katılan kamuya ve özel sektöre ait stantları da gezerek hem alışveriş yapan hem de‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
YÖREX FUARI ANADOLU’NUN ZENGİNLİKLERİYLE DOLU
Yöresel Ürünler Fuarı’nın mimarı olan Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı böylesine özel bir oluşumu başlattığı için de teşekkür eden Başkan Genç, “YÖREX fuarı aynı zamanda bir Türkiye mozaiğidir, Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm değerleri Antalya’da biraraya geldi. Bu sayede biz de halımız ve narımızı yerel den genele taşıma imkanı bulduk. YÖREX fuarı sayesinde Anadolu’nun inci niteliğindeki güzelliklerini de görme fırsatı bulduk” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!