Flamenko cazın ustası piyano festivalinde

Güncelleme Tarihi:

Flamenko cazın ustası piyano festivalinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 12:03

Flamenko cazın ustası piyano festivalinde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BU yıl 18'inci kez düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 17 Kasım Cuma akşamı Flamenko cazın ünlü ismi, piyanist ve besteci Ariadna Castellanos'u ağırlayacak.
18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor. Festival kapsamında 17 Kasım Cuma akşamı, dünyada Flamenko caz denince akla gelen ilk isimlerden olan Ariadna Castellanos, Antalyalı müzikseverle buluşacak. İspanyol piyanist ve besteci Castellanos, piyanodaki virtüözlüğü, yaratıcılığı, farklı stilleri bir arada sunabilen çeşitliliği ile kendi jenerasyonunun en önemli müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor.
GÜHER&SÜHER PEKİNEL, 1-2 ARALIK'TA SAHNEDE
Avrupa Festivaller Birliği (EFA) üyesi Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 1-2 Aralık'ta dünyaca ünlü Şef Leonard Slatkin'in yöneteceği konserlerle son bulacak. Final konserlerinde Akdeniz Filarmoni Orkestrası; olağanüstü şiirsel müzik anlayışları ve özgün stilleriyle, uluslararası müzik camiasında özel bir yerleri olan Güher ve Süher Pekinel'e eşlik edecek. Kariyerleri boyunca pek çok sayıda ödüle layık görülen Güher ve Süher Pekinel, Avrupa, Uzakdoğu ve ABD'nin başlıca konser salonlarında çaldıkları resitallerden sonra, bu kez Antalyalı müzikseverlerle bir araya gelecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!