Fitness hocası, milli takıma seçildi

Güncelleme Tarihi:

Fitness hocası, milli takıma seçildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:05

Fitness hocası, milli takıma seçildi

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Hotel Su'nun spor salonunda fitness antrenörlüğü yapan 29 yaşındaki Nazlı Odabaş, Vücut Geliştirme ve Fitness Milli Takımı'na seçildi.

İstanbul'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu 2016 Türkiye Şampiyonası Milli Takım Avrupa seçmelerinde ikinci olan Nazlı Odabaş, ay yıldızlı formayı giymeye hak kazandı. Mayıs ayı sonunda gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek Odabaş, 24 saatini vücut geliştirmeye adıyor.

Yarışmada Bayanlar Bikini Fitnes 1.72 ve üstü kategorisinde ikinci olan Odabaş, fiziksel gelişimini düzenli uykuya, dikkatli beslenmeye ve antrenmana borçlu olduğunu söylüyor. 9 yaşında atletizm yaparak sporla tanıştığını, 20 yıllık atletizm hayatının ardından kilo almak için fitness yaptığını belirten Odabaş, iki yılda vücudunu kasla kapladığını kaydetti. Kaslı bir kadın olmaktan mutlu olduğunu vurgulayan Odabaş, “Yarışmalarda jüri kas yoğunluğuna bakmıyor. Kadınlarda feminen görünüme önem veriyor. Kadınsı hatlar ve kas bütünlüğüne puan topluyorsunuz. Avrupa şampiyonasına iyi hazırlanmak istiyorum. Ülkeme derece getirmeyi hedefliyorum" dedi.

2015 yılı çiftler Türkiye şampiyonu, aynı zamanda tekli yarışmalarda birçok madalyası bulunan genç sporcu, kaslı görünüm için ağırlık kaldırmaktan daha çok, düzenli uyku ve beslenmenin daha önemli olduğuna dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!