Finike Belediyesi'nde aralık meclisi

Güncelleme Tarihi:

Finike Belediyesinde aralık meclisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 17:40

Finike Belediyesi'nde aralık meclisi

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

Finike Belediyesi'nin aralık meclisi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nun yönettiği oturumla yapıldı. Toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü. Toplantının 3. maddesinde, 2019 yılında görevlerine devam etmeleri uygun görülenlerle çalıştırılması düşünülen tam zamanlı personelin özlük hakları, diğer ödemelerle sosyal haklara yönelik konu ele alındı. Net ücretlerin tespit edilmesine ilişkin konu Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

2019 yılı evsel katı atık tarife ücretleriyle 2018- 2019 yılı taşımalı eğitim kapsamında olmayan ve ihtiyaç sahibi olarak belirlenen öğrencilerin servis ücretlerinin belirlenmesi Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. Toplantıda ayrıca Gençlik Meclisi yönetmeliğinde değişiklik yapılması ele alındı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şevket Günay, yönergenin kapsamı ve esasları hakkında bilgi aktardı. Değerlendirmenin ardından yapılan oylamada değişiklik içeren madde kabul edildi.

Toplantının 7 gündem maddesinde ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün görev ve çalışma esaslarında değişiklik yapılması görüşüldü. Başkan Sarıoğlu, hizmet ağı ve kapsamının genişlediğini, dolayısıyla çalışma esasları değişikliğinin uygun olacağını belirtti. Müdür Günay da müdürlüğün sorumluluk kapsamı hakkında bilgi verdi. Açıklamaların ardından oylanan madde kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!