Festival coşkusu başladı

Güncelleme Tarihi:

Festival coşkusu başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 17:02

Festival coşkusu başladı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - 53. Uluslararası Antalya Film Festivali etkinlikleri kapsamında yarın yapılacak kortej geçişinde ünlüleri yakından izlemek isteyen sanatseverler, güzergahta 1 gün öncesinden çadır kurdu.

53. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikleri izlemek amacıyla kente Türkiye'nin farklı illerinden sanatseverler gelmeye başladı. Sosyal medyada bir araya gelen sanatseverler, blog yazarları da festivale yoğun ilgi gösterdi.

Festival kapsamında yarın yapılacak kortej geçişinde ünlü sanatçıları yakından izlemek isteyen sanatseverler, güzergahta 1 gün öncesinden yer tutarak, Konyaaltı Caddesi'ndeki varyantta çadır kurdu. İstanbul'dan Antalya'ya festival etkinliklerini izlemek için gelen sanatseverlerden Onur Coşkun, yıllardır aralıksız festival için Antalya'ya geldiklerini söyledi.

Çocukken katıldığı festival kortejinde Cüneyt Arkın ile yaşadığı anısını anlatan Coşkun, şöyle konuştu:

"Antalya'ya film festivalini takip etmek için geldik. 1960'lı yıllardan beri geleneksel hale gelen festivalde, filmler kadar kortej de bizim için çok önemli. 1980'li yıllarda beni Cüneyt Arkın kucağına almıştı. Benim için çok önemli. Korteji en iyi yerde takip edebileceğimiz bölgeye çadır kurduk. Burada akşam ve yarınki yoğunluktan önce iyi bir yer tutmak istedik. Akşam çeşitli şehirlerden arkadaşlar gelecek. Kortej öncesi yer kapmak için çok sayıda arkadaş gelecek. Kalabalık olacağız. Sosyal medyada organize olan arkadaşların hepsi gelirse 500'e yakın kişi burada olacağız. İsteyen çadırda, isteyen otelde kalacak. Ben çadırda kalmayı tercih edeceğim."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!