Farkı yakalayın

Güncelleme Tarihi:

Farkı yakalayın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 10:59

SEAT Leon ailesi avantajlı fiyatlarıyla Başaran Otomotiv’de meraklılarını bekliyor. Leon, 58 bin 700 liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla otomotiv tutkunlarına farklı sürüş keyfi yaşatacak.

Haberin Devamı

 

Neden Seat Leon?

Yenilikçi teknolojisiyle öne çıkan SEAT Leon, kompakt sınıfın en çok tercih edilen otomobili...

Farkı yakalayın

Seat Leon modelinde otomobil tutkunları özellikle kırmızı ve beyaz rengi daha çok tercih ediyor.  Araç içindeki farklı tasarım genç çizgisini hemen gösteriyor. Ayrıca, iç tasarımda kullanılan malzemelerin kalitesi de dikkat çekiyor.   

Farkı yakalayın

SEAT’ın başarılı model ailelerinden biri olan, çekici tasarımı, geniş motor seçenekleri ve yenilikçi teknolojisiyle öne çıkan SEAT Leon, Başaran Otomotiv’de avantajlı fiyatlarla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

BİLGİ-EĞLENCE SİSTEMİ

Haberin Devamı

Hem manuel, hem de DSG şanzımanla alınabilen seçenekleriyle düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü sağlayan Leon modelleri, çekici tasarımı, geniş motor seçenekleri, yenilikçi teknolojisi ve gelişmiş bilgi-eğlence sistemleriyle öne çıkıyor. SEAT Leon’un Style donanıma sahip 1.2 TSI 110 HP versiyonu, 58 bin 700 liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunulurken; manuel şanzımanlı 1.6 TD 110 HP motor seçeneğine de 69 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Ailenin verimli ve performanslı üyelerinden olan Aktif Silindir Teknolojisi’ne sahip 150 HP gücünde Leon 1.4 EcoTSI FR ACT DSG de 79 bin 500 lira başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!