Eski erkek arkadaşının öldürdüğü kadın toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Eski erkek arkadaşının öldürdüğü kadın toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 11:35

Eski erkek arkadaşının öldürdüğü kadın toprağa verildi

Haberin Devamı

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde şoförlük yapan eski erkek arkadaşı 28 yaşındaki Turan Erişgin tarafından çalıştığı otelin önünde pompalı tüfekle öldürülen 5 çocuk annesi 39 yaşındaki Fatma Alp'in cenazesi, toprağa verildi.
Kiriş Mahallesi'nde 3 yıldızlı otelde kat görevlisi olarak çalışan ve eşinden ayrılan Fatma Alp, bir süre aşk yaşadığı şoför Turan Erişgin'den de ayrıldı. Fatma Alp'le yeniden bir araya gelmek isteyen Turan Erişgin, telefonla arayarak bu isteğini bildirdi. Alp'in itiraz etmesi üzerine ikili telefonda tartıştı. Turan Erişgin, dün saat 08.00'da Fatma Alp'in çalıştığı otelin önüne gelerek beklemeye başladı. Erişgin, otele servisle gelen Fatma Alp'i arkadaşlarının gözü önünde pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Havaya da iki el ateş eden Erişgin, ardından tüfeği kendi göğsüne dayayarak son kez ateş etti. Fatma Alp olay yerinde, Turan Erişgin ise hastanede yaşamını yitirdi.
ALP'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
Fatma Alp'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak Kemer Merkez Mezarlığı'nda dün akşam toprağa verildi. Katı atık deposunda şoför olarak çalışan Turan Erişgin'in cenazesi ise henüz yakınları tarafından alınmadığı için Adli Tıp Kurumu morgunda bekletiliyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!