Erkan Erge cinayetine 5 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Erkan Erge cinayetine 5 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 13:45

Erkan Erge cinayetine 5 tutuklama

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 19 Mart'ta 38 yaşındaki Erkan Erge'nin öldürülmesiyle ilgili 5 şüpheli tutuklandı.

Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde 19 Mart günü sabaha karşı boş bir arazide aracının yanında ölü olarak bulunan Erkan Erge olayını şüpheli olarak değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri araştırma başlattı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle Erkan Erge'nin Manavgat'ta oluşan organize bir suç örgütü tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Suç örgütüne yönelik yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında şüpheliler M.E.Ö., H.B., M.U., E.T. ve H.Ö., Antalya merkez ve Manavgat'ta saklandıkları adreslerde yakalandı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Şüphelilerden M.E.Ö.'nün aralarında yağma, silahlı yağma, resmi belgede sahtecilik, yaralama, tasarlayarak öldürme, silahla tehdit, uyuşturucu madde ticareti yapma, mala zarar verme gibi 15 ayrı suçtan arandığı ayrıca daha önce işlediği suçlar nedeniyle 15 yıl 1 ay hapis ve 375 TL para cezası olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!