Era Gayrimenkul Koza açıldı

Güncelleme Tarihi:

Era Gayrimenkul Koza açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 11:08

Era Gayrimenkul Koza açıldı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - MERKEZİ ABD'de bulunan, 2012 yılında Türkiye pazarına işadamı Can Ekşioğlu'nun girişimiyle giren Era Gayrimenkul şirketinin Türkiye'deki 43'üncü şubesi Antalya'da açıldı.

Uğur Güler, Dicle Coşkun Güler ve Ülkü Ertekin ortaklığıyla kurulan Era Gayrimenkul Koza ofisinin açılışı, emlak ve gayrimenkul camiasını bir araya getirdi. Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gürkan Akkuş ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni, kurdele kesimi ile başladı. Termesos Bulvarı üzerinde kurulan 3 katlı 600 metrekare kapalı alanı bulunan Era Gayrimenkul Koza bünyesinde eğitim salonu, toplantı odaları, çalışma istasyonları ve çocuklara özel oyun odaları bulunuyor.

Türkiye'deki büyüme stratejilerine ardı ardına açtıkları ofislerle devam ettiklerini belirten Can Ekşioğlu, Era markasını 2012 yılında Türkiye ile tanıştırdıklarını, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde zirveye taşıdıklarını anlattı.

Era Gayrimenkul olarak 43'üncü şubeyi açmanın mutluluğunu yaşayan Uğur Güler ise davetlilerle yakından ilgilendi. Eşi Dicle Coşkun Güler ve ortakları Ülkü Ertekin ile birlikte davetlileri karşılayan Uğur Güler, "Profesyonel ekibimiz ile Antalya ve bölgenin nabzını tutacağız. Gayrimenkul ve yatırımları yakından takip ederek müşteri profilimizi her geçen gün geliştireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!