Engelsiz Taksi hizmeti sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Taksi hizmeti sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 11:54

Engelsiz Taksi hizmeti sürüyor

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Engelsiz Taksi uygulamasıyla haftada 96 engelliye hizmet veriliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi fiziksel engelleri dolayısıyla evinden çıkamayanların sosyal hayata ve sağlık ihtiyaçlarına ulaşmalarına katkı sağlamak amacıyla başlattığı 'Engelsiz Taksi' uygulamasıyla her hafta yaklaşık 96 engelliye hizmet veriyor.
Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, "Engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşımızın hayatlarında hiç olmazsa bazı engellerini kaldırabilmek en önemli önceliğimizdi. Engelsiz Taksi hizmetimizle ihtiyaç sahipleri evlerinden alınarak örneğin gidecekleri hastaneye götürülecek ve hastane işlemleri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacak. Hastaneye gidecek olan, rapor alması gereken, birçok vatandaşımıza uzun zamandır Engelsiz Taksi ile hizmet veriyoruz. Vatandaşımızı belirttikleri saatte evlerinden alıp, işleri bitince geri bırakıyoruz. Korkuteli'den haftada 96 vatandaşa hizmet ediyoruz. Vatandaşımız Engelsiz Taksi'den 7 gün 24 saat faydalanabilirler" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!