En büyük ikinci mağaza Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

En büyük ikinci mağaza Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 11:46

En büyük ikinci mağaza Antalya'da

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE genelinde otellere uyku ürünleri satan tek firma özelliği taşıyan Mert Endüstriyel Otel Ekipmanları A.Ş., Yatsan adıyla ülkenin ikinci büyük mağazasını Antalya'da açtı.

Muratpaşa İlçesi'ndeki Aspendos Bulvarı üzerinde 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu mağazada, 1974 yılından bu yana Yatsan'ın ürünleri olan yatak, yorgan, baza, başlık ve nevresim takımları gibi uyku ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Erdem Uçkaç, Metin Aktürk ve Mert Aktaş ortaklığındaki firma, 4 Mayıs itibariyle Yatsan'ın Antalya'daki tüm perakende mağazalarını devraldı. Ortaklar, daha önce 600 metrekare alan üzerinde hizmet verdiklerin ancak, kentte Yatsan ürünleri satan 4 mağazayı da devraldıktan sonra 5 katlı olan yeni hizmet binasına ihtiyacı duyduklarını sözlerine ekledi.

Aspendos Mağazası'nın sorumluluğunu yürüten Şenay Kongo, mükemmel bir uyku için ihtiyaç duyulan konforun yanında, yaratıcı ve yenilikçi tasarımları meraklıların hizmetine sunduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!