Emniyet amirine veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Emniyet amirine veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 11:52

Emniyet amirine veda yemeği

Haberin Devamı

 

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Akseki Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici onuruna veda yemeği düzenlendi.
Akseki Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, İl Emniyet Müdürlüğü Bütçe Şube Müdürlüğü'ne atandı. Bülent Cumhur Gözetici için veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Kaymakam Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, cumhuriyet savcıları Güner Topal, Murat Avcı, hakim Merve Demirci ve kurum amirleri katıldı.
Kaymakam Muhammed Emin Nasır, "Emniyet amirimizle çok uyumlu çalışmalarımız oldu. Akseki için yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılar dilerim" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Bülent Cumhur Gözetici'nin ilçede yaptığı başarılı görevden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Bir veda konuşması yapan Bülent Cumhur Gözetici de "Akseki'de görev sürem boyunca yapmayı hedeflediğim tüm projeleri gerçekleştirdiğim için mutluyum. Uyumlu bir çalışma sergiledik. Desteklerini hiç eksik etmeyen İlçe Kaymakamımız Muhammed Emin Nasır'a teşekkür ederim" diye konuştu.
Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici'ye, Kaymakam Nasır ve Başkan Uysal tarafından plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!