Emeklilere sağlık protokolü

Güncelleme Tarihi:

Emeklilere sağlık protokolü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 11:54

Emeklilere sağlık protokolü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MEDİCAL Park Antalya Hastane Kompleksi ile Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şubesi arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde gerçekleşen imza töreninde Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan, İdari Sekreter Mehmet Akkoca, Mali Sekreter Mustafa Ali Akdaş, Hastane Genel Müdürü Sebahattin Tanas ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Seçil Turhan Çavuşoğlu yer aldı.

Protokolün ardından konuşan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas, "Emeklilerimiz; bu ülkeye katkıda bulunmuş, zamanın çalışan ve üretenleridir. Biz de bugün çalışanlar olarak, öncelikle emeklilerimizi düşünmemiz gerekiyor. Emeklilerimize bir katkı yapabildiysek; ne mutlu bize. İndirim sözleşmemizin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

'ÜYELERİMİZE KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK'

Emekliler Derneği Antalya Şubesi'ne kayıtlı üye ve ailelerine sosyal destekte bulunmak amacıyla sağlık protokolü imzaladıklarını belirten Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan da "Derneğimize kayıtlı tüm üyelerimizi ve ailelerini kapsayan bu sözleşmeyle üyelerimize katkı olmak istedik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!