Elmalılı öğrencilerden Ata'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Elmalılı öğrencilerden Ataya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2019 11:03

Elmalılı öğrencilerden Ata'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesindeki İbrahim Bedrettin Elmalı Fen Lisesi öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret etti.

İbrahim Bedrettin Elmalı Fen Lisesi okulunun 250 öğrencisi, rehber öğretmen Malik Asutay ve okul öğretmenleri eşliğinde Ankara'ya gitti. Anıtkabir'i ziyaret eden öğrenciler Ata'nın kabri başında duygulu anlar yaşadı. Anıtkabir ziyaretinden sonra 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası ve Müzesi'ni ziyaret eden öğrenciler ardından Ortadoğu Teknik Üniversitesi'ni gezdi. Öğrenciler, geri kalan zamanda da Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.

Okul Müdürü Ali Yurdagül, "10 Kasım dolayısıyla Anıtkabir'e öğrencilerimizi götürdük. Gerçekten öğrencilerimiz bu ziyaret dolayısıyla çok mutlu oldu ve çok duygulu anlar yaşadı. Ziyaret programında Türkiye'nin ilk meclisini de ziyaret ettik. Öğrencilerimizin geleceğine yön vermek amacıyla Türkiye ve dünyanın sayılı üniversitesi olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimizin eğitim hayatı ve kişisel gelişimleri için bu tür gezilerimiz devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!