Eğlenceye koştular

Güncelleme Tarihi:

Eğlenceye koştular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 13:44

Eğlenceye koştular

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Caretta Kostümlü Çocuk Koşusu, Zeytinpark'ta yapıldı. Caretta Kids Run etkinliğinde çocuklar yaş gruplarına göre 400, 800, 1200, 1600 metre mesafelerinde koştu ve katılan herkes madalya kazandı.

Bu yıl etkinliğin ikincisini düzenlediklerini söyleyen Caretta Sports Etkinlik organizatörü Onur Şentürk, çocukların doğa koşusu etkinliğinde aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini amaçladıklarını söyledi. 3-12 yaş arası çocukların katıldığı etkinliğin bir yarış olmadığına dikkat çeken Onur Şentürk, “Yaklaşık 50 katılımcı ile bunu düzenliyoruz. Çocuklar hem eğlendi, hem de aileleriyle güzel vakit geçirdi. 3-6 yaş arası çocuklar kostümleri ile yarıştı. Ayrıca, spor oyunları atölyeleri, boyama atölyeleri gibi etkinliklerde çocuklar yeteneklerini sergileme fırsatı buldu" diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji ile birlikte organizasyona destek veren Zeytinpark A.Ş.'nin Genel Müdürü Vahdet Narin ise bu organizasyonu sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini belirterek, “Amacımız Antalya'nın oksijen deposunu korumak. Burayı Antalya'ya kazandırmak, doğal yapısını iyileştirmek, bu kapsamda da Antalyalıları alanla, alanı Antalyalılarla buluşturmak için buradayız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!