Ebru Türel Gazipaşa'da

Güncelleme Tarihi:

Ebru Türel Gazipaşada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 14:05

Ebru Türel Gazipaşa'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, 'En Yeni Antalyalı' projesi kapsamında Gazipaşa'da doğum yapan kadınları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi, proje hakkında bilgi verdi.

Ebru Türel, ziyaret kapsamında Gazipaşa Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, Gazipaşa Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı ve belediyenin Sosyal Hizmetler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi başkanlarının eşlik ettiği Türel, Alanyalı kadınlara sosyal projeler ve belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyükşehir'in Gazipaşa'ya yaptığı yatırımları anlatan Türel, Büyükşehir Yasası geçmeden önce Özel İdare'den ilçelere yapılan yatırım tutarı yıllık 10 milyon liraydı. Büyükşehir Yasası uygulamaya konulduktan sonra sadece Gazipaşa'ya 4 yılda 76 milyon 575 bin TL yatırım yapıldı" dedi.

EN YENİ ANTALYALI PROJESİNE TAM NOT

Ebru Türel yanındaki heyetle daha sonra 'En Yeni Antalyalı' projesinin Gazipaşa'da ilk çalışmasını yapmak için Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne geçti. Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne giden Türel, yeni doğum yapan anneleri ve eşlerini ziyaret etti. Onları tebrik etti ve hediyelerini vererek 'En Yeni Antalyalı' projesi hakkında bilgi verdi. Yeni bebekler ve anneleriyle yakından ilgilenen Ebru Türel'e aileler de ilgi gösterdi.

'HEPİMİZ ANTALYALIYIZ'

En Yeni Antalyalı Projesinin mimarı Ebru Türel ise aidiyet duygusu oluşturma gayretiyle bu projeyi planladıklarını ifade ederek, "Başka şehirlerden göç etmiş, başka ülkelerden gelmiş olabiliriz fakat sonuçta hepimiz Antalyalıyız. Kökenimizi farklı olarak adlandırmaktansa kendimizi artık Antalyalı olarak görmemiz gerekiyor" dedi.

GAZİPAŞA ASMEK AÇILACAK

Ebru Türel, hastane ziyaretinin ardından tüm tadilatları Büyükşehir tarafından yapılan, Gazipaşa Anaokulu'nda çocuklarla bir araya geldi. Türel anaokulu ve çevresini inceleyerek çocuklarla birlikte vakit geçirdi. Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi'nin 2017-2018 sene sonu sergisi açılışına katılan Türel, el emeği göz nuru ürünleri inceledi. ASMEK'lerin kuruluşundan bu zamana kadar özverili bir şekilde çalışan Türel, inşası süren Gazipaşa ASMEK binasını da ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Türel, ASMEK'in kısa süre sonra açılacağına değindi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!