Düzeltme "Nürnberg Belediye Başkanı Maly Kemer'i ziyaret etti" başlıklı haberimizde sehven yer alan "Nürnberg'in Belediye Başkanı Urlich Maly" ifadesi, "Nürnberg Gazeteciler Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Güncelleme Tarihi:

Düzeltme  Nürnberg Belediye Başkanı Maly Kemeri ziyaret etti başlıklı haberimizde sehven yer alan Nürnbergin Belediye Başkanı Urlich Maly ifadesi, Nürnberg Gazeteciler Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 19:51

Nürnbergli gazeteciler, Kemer'i ziyaret etti

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin Almanya'daki kardeş kulübü Nürnberg Gazeteciler Kulübü'nün Başkanı Siegfried Zelnhefer ve beraberindekiler, Kemer'de yat turu yaptı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin davetlisi olarak ilçeye gelen Zelnhefer ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGC) Mevlüt Yeni ve Alman gazeteciler, ilçede ziyaretlerde bulundu.

Zelnhefer ve beraberindekileri, Kemer Türkiz Marina Müdürü Levent Tokaç karşıladı. Tokaç, Zelnhefer'e üzerinde marina logosu bulunan kravat hediye etti.

Zelnhefer ve beraberindekiler, daha sonra Kemer Türkiz Marina'dan bir yat ile Phaselis, Olympos ve koylarını gezmek için ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!