Dünya Şampiyonu Nur Tatar'a kına gecesi

Güncelleme Tarihi:

Dünya Şampiyonu Nur Tatara kına gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2017 10:37

Dünya Şampiyonu Nur Tatar'a kına gecesi

Haberin Devamı

 

Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA) - GÜNEY Kore'de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 67 kiloda şampiyon olan ve geçen mayıs ayında İran asıllı tekvandocu Mehran Askari ile hayatını birleştiren milli sporcu Nur Tatar Askari için kına gecesi düzenlendi.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Cam Piramit'te dün gece düzenlenen kına gecesinde, milli tekvandocu Nur Tatar'ın annesi Birgül Tatar, babası Nizamettin Tatar, ağabeyi Kadir Tatar ile İran'dan gelen damadın annesi Faribay Askari, babası Hasan Askari ile kız kardeşi Mehnuş Askari kapıda karşıladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunu üstlendiği kına gecesine 2016 yılında Peru'da düzenlenen 10. Taekwondo Poomse Dünya Şampiyonası'nda 18 - 30 yaş bayan kategorisinde dünya şampiyonu olan Elif Aybüke Yılmaz'ın aralarında bulunduğu sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede boyunca arkadaşlarıyla halay çeken Nur Tatar ve Mehran Askari, ilk ve son kez evlendiklerini söyledi. Çift, Türkçe ve Farsça müzikler eşliğinde dans etti.

Nur Tatar ve Mehran Askari, bugün Cam Piramit'te saat 19.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı düğün töreniyle dünya evine girecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!