Dünya çocukları Döşemealtı'nda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Dünya çocukları Döşemealtında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 13:11

Dünya çocukları Döşemealtı'nda buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi bu yıl 38'incisi düzenlenen TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne ev sahipliği yaptı. Düzlerçamı Mesire alanında Döşemealtı Belediyesi'nin misafiri olan dünyanın dört bir yanından yaklaşık 3 bin çocuk, gönüllerince eğlendi.
Döşemealtı Belediyesi TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği dolayısıyla Antalya'ya gelen yerli ve yabancı yaklaşık 3 bin çocuğu Düzlerçamı Mesire Alanı'nda ağırladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Şenlik için özel olarak kurulan sahneye çıkan öğrenciler müzik eşliğinde oynayıp halay çekti.
Antalya'dan ve diğer şehirlerden gelen Türk öğrenciler ile çeşitli ülkelerden gelen çocuklar kısa sürede kaynaşıp Çocuk Şenliği'nin keyfini çıkardı. Şenliklere Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Belediye Meclis üyesi Ramazan Bahşi, öğretmenler ile çok sayıda veli de katıldı. Şenliklerine katılan dünya çocuklarına Döşemealtı Belediyesi tarafından şapka ve futbol topu hediye edildi.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!