Döşemealtı'nın rakibi Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtının rakibi Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 13:14

 Döşemealtı'nın rakibi Trabzonspor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı, hafta sonu deplasman Trabzon İdman Ocağı'na konuk olacak.

Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Lig'de mücadele eden ve 2 maç eksiği bulunan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı, 7 Ocak Cumartesi günü Trabzon deplasmanına gidecek. Ligde namağlup 13 puana sahip Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı, deplasmandan 3 puanla dönerek bu unvanını korumak istiyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunamayan Antalya ekibi, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Her maçın ayrı bir havası ve zorluğunun olduğuna dikkat çeken Sportif Direktör Hüseyin Türk, "Karadeniz Ereğli maçımız yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Sonraki haftayı BAY geçirdik. Geçen hafta ise rakibimiz sahaya çıkmadı. Bundan dolayı 3 haftadır maç oynamıyoruz. Ancak biz bu arayı çok iyi değerlendirdik. Futbolcularımıza kondisyon ağırlıklı bir program hazırlayarak güçlerinin artmasını sağladık. Trabzon deplasmanından 3 puanla dönerek unvanımızı korumak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!