Döşemealtı'nda bisiklet şenliği

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtında bisiklet şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 15:42

Döşemealtı'nda bisiklet şenliği

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bisiklet Şenliği'ne 7'den 77'ye yüzlerce bisiklet kullanıcısı katıldı.
Döşemealtı Belediyesi'nin 'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bisiklet Şenliği, saat 09.30'da Bahçeyaka Mahallesi Kapalı Pazar yerinde başladı. Tur öncesinde bisikletseverlere günün anısına şapka ve tişört hediye edildi. Doğa ve bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapan Döşemealtı ilçesindeki etkinliğe her yaştan insan katılırken Belediye Başkanı Turgay Genç toplanma alanına gelerek katılımcılara tek tek teşekkür etti.
Bu yıl ikincisi düzenlenen şenlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle start aldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı bisiklet şenliğinde ilk olarak Atatürk Caddesi'ne çıkan bisikletçiler, 800 yıllık Evdirhan kervansarayında mola verdi. Burada ki molanın ardından yeniden Yeşilbayır Mahallesi'ne çıkan kalabalık, yol boyunca vatandaşlar tarafından alkışlandı.
10. YIL MARŞI EŞLİĞİNDE 10 KİLOMETRE PEDAL ÇEVİRDİLER
Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 kilometrelik tur, 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde Düzlerçamı Mesire Alanı'nda son buldu. Burada katılımcılara sandviç ve ayran ikram edildi. Bisiklet şovlarının ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı etkinlik alanında yaşları 5 ile 12 arasında değişen 5 minik bisikletsevere 10 kilometrelik parkuru başarıyla tamamladıkları için bisiklet hediye edildi. Yine çekilişle 6 kişiye de bisiklet hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!