Döşemealtı, 'Vosvos'severleri ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı, Vosvosseverleri ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 12:15

Döşemealtı, 'Vosvos'severleri ağırladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Vostalya 07' Geleneksel Yaz Kampı'na ev sahipliği yaptı. Düzlerçamı Mesire alanında gerçekleştirilen kampa, Türkiye'nin dört bir yanından kente gelen yaklaşık 400 dernek üyesi katıldı.

Şirinliğiyle tüm dünyada fenomen olan, görünüşüyle kaplumbağayı andıran ve kulüpler kurulan Volkswagen otomobil sahipleri 'Vostalya 07 Derneği'nin 7'nci Geleneksel Yaz Kampı için Döşemealtı İlçesi'nde yapıldı. Döşemealtı Belediyesi Düzlerçamı Mesire Alanı'nda bir araya gelen dernek yelerini Belediye Başkanı Turgay Genç de yalnız bırakmadı. Dernek Başkanı Fatih Özer'e doğum günü sürprizi yapan Başkan Genç, "Vosvos" severlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu, kendisinin de bu tür otomobilleri çok sevdiğini söyledi. Dernek Başkanı Fatih Özer de Belediye Başkanı Turgay Genç'e özel yapım Vosvos otomobil maketi hediye ederek ev sahipliği için teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda 7'nci Geleneksel Yaz Kampında bir araya gelen Vosvosseverler için Döşemealtı gezisi düzenlendi. Güver Uçurumundan başlayan gezi programı, tarihi Evdirhan Kervansarayı, panoramik şehir turu, Kırkgöz Gölü, Kırkgöz Han gezisi ve ardından ilçede alışveriş yapma molasıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!