Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye ikincisi

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye ikincisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 15:39

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye ikincisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Genç Kızlar Futbol şampiyonası final maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor'a penaltı atışlarıyla 4-2 yenilen 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, 114 takım arasında Türkiye 2 ncisi oldu.
1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, yarı finalde Kocaeli Harb-İşspor'u 2-0, Karadeniz Ereğli Belediyespor ise Dudulluspor'u 1-0 yenerek finale adını yazdırdı. Zeytinköy 4 Nolu Sahada oynanan final karşılaşmasının normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatmada her iki takımın mücadelesi sonucu değiştirmedi.
Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor şampiyon oldu. 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi 2'nci oldu. Mücadelenin bir bölümünü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da takip etti. Bak, tribünde bulunan sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.
1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'a kupa ve madalyalarını U19 Kadın Milli Takım Teknik Sorumlusu Suat Okyar verdi. Türkiye Şampiyonu olan Karadeniz Ereğli Belediyespor'a kupa ve madalyalarını TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!