Döşemealtı haftayı 3 puanla kapattı

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı haftayı 3 puanla kapattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 11:01

Döşemealtı haftayı 3 puanla kapattı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Kadınlar 1'inci Futbol Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Futbol Takımı, Adana İdmanyurdu'nu 2- 0 mağlup etti.

Zeytinköy Stadı'ndaki maç öncesi her iki takım İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için saygı duruşunda bulundu. Maça hızlı başlayan 1207 Döşemealtı Kadın Futbol takımı 36. dakikada Laidy Andrade'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran kırmızı-beyaz-siyahlı ekip aradığı ikinci golü Esra Manya'nın ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyla buldu Penaltı atışını kullanan takımın golcüsü Orianica Velasquez, kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi.

İkinci yarıda da baskıyı arttıran 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı ilk yarıda attığı 2 golle sonuca giderken sergilediği futbol ile taraftarlardan alkış aldı. Maçı Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç, Adana İdmanyurdu Futbol Takımı Başkanı Metin Taylancı ve çok sayıda taraftarla birlikte izledi. Başkan Genç'i ilk kutlayan konuk ekibin Başkanı Taylancı oldu.

Belediye Başkanı Turgay Genç, maç sonrası teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik etti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!