Döşemealtı Belediyespor- Kireçburnuspor: 7- 0

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı Belediyespor- Kireçburnuspor: 7- 0
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 10:22

Döşemealtı Belediyespor- Kireçburnuspor: 7- 0

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, sahasında Kireçburnuspor'u 7-0 mağlup etti.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Yeşilbayır Mahallesi Şehir Er Tevfik Cebeci Stadı'nda Sarıyer temsilcisi Kireçburnu Kadın Futbol Takımı'nı ağırladı. Maça hızlı başlayan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip ilk yarıyı Orianica Velasquez'in 2 ve Yaşam'ın golüyle 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda ev sahibi ekip, 55'inci ve 90'ıncı dakikalarda Arias, 70'inci dakikada Büşra ve 80'inci dakikada Orianica Velasquez'in golleriyle karşılaşmayı 7-0 kazandı. BU skorla puanını 25'e çıkaran Döşemealtı Kadın Futbol takımı, ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini puansız evine gönderdi.

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımının yeni transferlerinden A Milli Takım oyuncuları Demet Kılınç ile kaleci Zeynep Erdoğan Kireçburnu maçında ikinci yarı forma giydi. Yabancı transferler Tatiana Matveeva ile Nijerya Milli Takımı ve Ukrayna'nın FC Minsk ekibinde 5 yıldır kaptan olarak oynayan Gift Otuwe ilk maçı tribünlerden izledi.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Güzel futbollarıyla bizi stada çeken kadın futbol takımımıza, teknik ve idari ekibe teşekkür ederim. Döşemealtı halkıma, Antalyaspor'un taraftarları Grup 1966'ya destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Hedefimizi Avrupa olarak belirledik, ekibimiz de bu yol da ilerliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!