Döşemealtı Ankara'da tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı Ankarada tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 13:12

Döşemealtı Ankara'da tanıtıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi, ilçeyi tanıtmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde hem yapılan belediye projelerini hem de ilçenin kültürel değerlerini sergiledi.
CHP'li belediyelerin çalışmalarının daha iyi ve merkezden duyurulması amacıyla CHP Genel Merkezi'nce başlatılan 'CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında 'Döşemealtı Tanıtım Günleri' düzenlendi. Açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı tanıtım günleri, 12 Ağustos'a kadar sürecek. Döşemealtı Belediyesi, 1 hafta boyunca devam edecek 'Tanıtım Günleri' nedeniyle özel bir çalışma yaptı. Bölgeyi anlatan tanıtım filminin ardından dünyaca ünlü Döşemealtı halısını temsil eden stantlar hazırlandı, halı tezgahı kuruldu, tarihi yerlerden Ariassos kapısının replikası kuruldu. Yörük kültürünün simgesi kıl çadırı açıldı ve gözleme ve ayran ikramı yapıldı. Belediyenin yapmış olduğu projeleri içeren materyaller partinin bahçesine kuruldu.
KILIÇDAROĞLU TEBRİK ETTİ
Açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Döşemealtı Belediyesinin Antalya'nın parlayan yıldızı olduğunu Başkan Turgay Genç'in de çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirdi. Kılıçdaroğlu, "Döşemealtı'nda genç bir belediye başkanımız var. Çalışkan bir belediye başkanımız var. Kendisini yakından ve dikkatle izliyorum. Başarılara imza atıyor, herkesi kucaklıyor. O'nun birinci dönemi. Bundan sonra yaptığı projeleri devam ettirerek, Döşemealtı'nı Antalya'nın göz kamaştırıcı bir ilçesi haline getirecek" dedi.
"HERKESİ KUÇAKLIYORUZ"
Belediye Başkanı Turgay Genç ise konuşmasına 15 Temmuz tarihinde meydana gelen darbe girişiminde şehit olan vatandaşlara başsağlığı dileyerek başladı. Başkan Turgay Genç, proje sayesinde yerel yöneticiler olarak neler yaptıklarını tanıtma, paylaşma fırsatı bulduklarını, bölgelerini tanıttıklarını ifade etti.
Bütünşehir Yasası ile Döşemealtı sınırlarının 224 kilometrekareden 701 kilometrekareye yükseldiğini hatırlatan Başkan Genç, "Antalya'nın en büyük merkez ilçesi olan Döşemealtı'nda halkımızın beklentileri doğrultusunda herkesi kucaklayan, hazırı tüketmek yerine üreten ve bölgesine değer katan belediyecilik yapmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu
Toplantı salonundaki tanıtım filminin ardından stantlar gezildi. Başkan Turgay Genç, konuklarla tek tek ilgilendi. Döşemealtı Tanıtım Günlerine Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Yasemin Öney Cankurtaran, Çetin Osman Budak, Parti Meclis üyesi Devrim Kök, Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, il ve ilçe başkanları belediye başkanları, Döşemealtı mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!