Döşemealtı 3'te 3 yaptı

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı 3te 3 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 11:02

Döşemealtı 3'te 3 yaptı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'inci Lig'de mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, son dört yılın Türkiye şampiyonu Konak Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 3'üncü maçını da kazandı.

Kadınlar Futbol 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, sezonun ilk maçında sahasında Beşiktaş'ı 2-1, ardından Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor'u 3-1'lik skorla geçti. 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, lingin üçüncü haftasında dört yıldır üst üste Türkiye şampiyonu olan Konak Belediyespor'u konuk etti. İlk yarı maça kontrollü başlayan her iki ekip istedikleri skoru tabelaya yansıtamadı ve devre golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, aracığı golü Orianica Velasquez'in yaklaşık 30 metreden attığı mükemmel şutla buldu. Golden sonra daha atan bir futbol sergileyen ev sahibi ekip, Carolina Arias Vidal'ın şık golüyle durumu 2-0 yaptı.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor bu skorla son 4 senenin şampiyonu Konak Belediyespor'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Sportif Direktör Hüseyin Türk, şampiyonluk yolunda önemli bir maç oynadıklarını, kazandıkların için mutlu olduklarını söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de Süper Lig temsilcileri Antalyaspor ve Alanyaspor'un ardından Kadınlar Ligi'nde de Antalya'nın tek temsilcisi olan 1207 Döşemealtı Kadın Futbol takımının galibiyetiyle güzel bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!