Döşemealtı 3-1 mağlup

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı 3-1 mağlup
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 13:25

 Döşemealtı 3-1 mağlup

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Kadın Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapan Ukrayna Kadın Futbol Takımı ile yaptığı hazırlık maçında 3-1 yenildi.

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Belek'te sürdüren Ukrayna A Milli Kadın Futbol Takımı, Türkiye Kadın 1'inic Ligi'nde mücadele eden 1207 Döşemealtı Kadın Futbol Takımı ile hazırlık maçı yaptı. Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelin sahasında yapılan maçı Ukrayna ekibi, 10'uncu dakikada Daria Apanashcenko, 65'inci dakikada Vira Diatel ve 85'inci dakikada Iryna Kocnieva'nın golleriyle 3-1 kazandı. Ev sahibi ekibin tek golünü 53'üncü dakikada Caronia Ariyas kaydetti.

Karşılaşmayı Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç de izledi. Karşılaşma sonrası açıklama yapan 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, "Hazırlık maçı son derece faydalı geçti. Eksik kadroyla 3-1 yenilmemize rağmen oyuncularımın performansından memnunum. Bizim için önemli olan hafta sonu kendi sahamızda ağırlayacağımız Konak Belediyespor maçı. İlk 2 maçımızı kazanarak grupta liderliğimizi sürdürüyoruz. Konak Belediye Spor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!