DENİZ-KUM-GÜNEŞ YETMEZ

Güncelleme Tarihi:

DENİZ-KUM-GÜNEŞ YETMEZ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2022 09:37

Kentlerin marka değerine güçlü katkılar yapabilen ‘NİTELİKLİ TURİZM‘in Türkiye turizminin başkenti Antalya’ya ürün ve hizmet kalitesi yanında eşsiz tarihi dokusuyla da ne denli yakışacağı düşüncesi bile bizi heyecanlandırıyor.

Haberin Devamı

‘NİTELİKLİ TURİZM’ ile hiç şüphe yok ki turizm olgusunun sadece deniz-güneş-kum bileşeninden ibaret olmadığı gerçeğinin bir kez daha ön plana çıktığını göreceğiz.

‘NİTELİKLİ TURİZM’ aynı zamanda ısrarla sözünü ettiğimiz ve mutlaka yakalamamız gereken ‘TURİZM BÜTÜNLÜĞÜ’nün” belki de en güçlü ifade biçimidir.
Söz konusu bütünlük içerisinde ideal bir turizm anlayışının olmazsa olmaz tüm bileşenleri mevcuttur.

* Kaliteli ürün/Kaliteli hizmet
* Kaliteli ulaşım/Kaliteli konaklama
* Huzurlu tatil
* Özenle korunan doğa
* Düzeyli eğlence
* Tarihi ve kültürel doku
* Çağdaş ulaşım kolaylıkları
* Kapsamlı bir uluslararası sanat/Etkinlik ajandası
* Özgün/Evrensel gastronomi
* Nitelikli alışveriş imkânları
* Alabildiğine keyifli bir kent atmosferi
* Otantik değerlerin nitelikli sunumu

Haberin Devamı

Artık son günlerine iyiden iyiye yaklaştığımız 2022 yaz sezonu ile önemini bir kez daha anlamış olduğumuz ‘PAZAR ÇEŞİTLİLİĞİ’ olgusu yeni ülkelere ve beraberinde sevindiren bazı sürpriz sonuçlara ulaşma noktasında kuşkusuz motivasyonumuzu güçlendirmiştir.

Söz konusu bu önemli motivasyon ise bizim gerçekten hak ettiğimiz doğru rakamlarla turizm yapabilmemizin önünü açmalıdır.
Belki de yıllarımıza mal olan bu çok önemli tıkanıklığı gidermek durumunda olan turizm hareketimiz ancak bu sayede ‘NİTELİKLİ TURİZM’ anlamında arzu ettiğimiz gelişmeyi sağlayabilir.
Bugünlere değin iyi şeyler yaptığımız bilinciyle çok daha iyisini yapabileceğimize dair özgüvenimizi tazeleyerek tüm cesaretli adımları atabilmeliyiz.
Turizm ülkemizin geleceği adına bizi umutlandıran en önemli avantajlarımızdan biridir ve turizmin başkenti Antalya da söz konusu bu avantajın odağındadır.
Bizi çok daha verimli, güzel günlere taşıyacak olan ‘NİTELİKLİ TURİZM’ anlayışına turizm hareketimizin neresinde yer alıyorsa alsın tüm paydaşlar olabildiğince daha güçlü katkı vermelidir.

BAKMADAN GEÇME!