Mahalle sakinleri iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mahalle sakinleri iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2022 14:54

Mahalle sakinleri iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği, 'Ramazan Ayında İftar Buluşmaları' etkinliğinin ikincisi Kekova Yolu üzerindeki Kapaklı Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Kapaklı Mahallesi'ndeki iftara Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Kapaklı Mahallesi Muhtarı Salim Özer, Yaylakaya Mahallesi Muhtarı Hakkı Özek, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediye Meclisi Üyesi Recep Karatop, Demre Belediye Meclisi üyeleri Gülsüm Cengiz, Halil İbrahim Kayak, Önder Özkal, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salih Kocaömeroğlu, belediye birim müdürleri ve Kapaklı Mahallesi sakinleri katıldı.

İftar sonrası mahalle sakinlerine çay ikram edildi. İftar öncesi ve sonrası özelikle çocuklarla, yaşlılarla, mahalle sakinleri ile ilgilenerek sohbet eden Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya,"İftar soframızın ikincisini sizlerle birlikte olmak, sohbet etmek, ekmeğimizi, aşımızı paylaşmak için Kapaklı mahallemizde kurduk. Ramazan ayı kardeşlik, sevgi, hoşgörü, paylaşma, dayanışma duygularının doruğu çıktığı bir ay. En güzel paylaşma, sohbet Ramazan sofralarında yapılır. Bu sofralarda art niyet, kötülük yoktur. Hepinizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Katıldığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!