Çevreli mahallesi sakinleri iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çevreli mahallesi sakinleri iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2022 12:31

Çevreli mahallesi sakinleri iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE Belediyesi'nin 'Ramazan Ayında Mahallelerimizde İftar Buluşmaları' adlı etkinliğinin üçüncüsü Çevreli mahallesinde gerçekleştirildi.

Demre Belediyesi'nin ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği etkinliğin kapsamında Çevreli mahallesindeki iftara, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ile eşi Funda Kocakaya, Çevreli Mahalle Muhtarı Kadir Özaslan, belediye başkan yardımcısı Salih Günay, belediye meclisi üyeleri Gülsüm Cengiz, Önder Özkal, Halil İbrahim Kayak, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, mahalle sakinleri katıldı.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, iftar öncesi ve sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kocakaya "Ramazan ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu akşam ekmeğimizi, aşımızı sizlerle paylaşmak, bir arada olmak, sizlerle sohbet etmek için bir aradayız. Ramazan ayında niyetler, düşünceler hep güzele, doğruya, dürüstlüğe yönelir. Bu nedenle en güzel sohbet iftar sofralarında ve iftar sonrası çay içerken yapılır. Bu sofralarda art niyet yoktur" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!